GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Mit lehet itt megvásárolni?

Webáruházunkban minőségi alapanyagokból, nagy odafigyeléssel készített tortákat és desszertfalatokat kínálunk. Allergén alapanyagokra érzékeny vásárolóink számára mentes tortákat is készítünk.
Ha jártál már az Asztalka Cukrászdában, akkor a tortáinkat nem kell bemutatnunk. Ha még nem, a termékoldalakon igyekszünk egy kis ízelítőt adni mindegyikből.
A desszertfalatok a legnépszerűbb tortáink falatnyi pillanatba álmodott változatai. Ezeket 15-20 darabos csomagokban rendelheted meg.
Az online rendelhető finomságokon túl egyedi tortadekorációkat, valamint falatokból és tortákból összeállított parti-kollekciókat is kínálunk. Ezek a webáruházon keresztül közvetlenül nem rendelhetők meg, ha ilyet szeretnél, keress bennünket személyesen, telefonon (+36-20-581-3399) vagy e-mailben (rendeles@asztalkacukraszda.hu)!

Mikor kapom meg a sütimet?

Mivel a finomságokat frissen készítjük, és nem raktározunk, a rendeléseket 2 napos határidővel tudjuk felvenni. A megrendelt süteményt a rendelés visszaigazolását követő második napon veheted át (ha az nyitvatartási nap). Szerdától péntekig 11–18 óra, szombaton és vasárnap 11-19 óra között várunk szeretettel.
Két egyszerű példa:
Ha a vasárnapi ebédhez szeretnél egy tortát, legkésőbb pénteken add fel a megrendelésedet.
Ha szombaton vagy vasárnap rendelsz, azt leghamarabb szerdán veheted át (mert a 2. nap hétfő vagy kedd lenne, de akkor zárva tartunk).

El kell mennem érte?

Igen. Házhoz szállítást jelenleg csak kivételes esetben, külön egyeztetést követően tudunk vállalni. Ráadásul a cukrászdában kollégáink a megrendelt sütit illető egyedei igényeiddel kapcsolatban (pl. dekoráció kiválasztása) is állnak rendelkezésedre.
Címünk:
1013 Budapest, Döbrentei utca 15. (bejárat az Attila út felől, a Szent Katalin templom mellett)
Nyitva tartás: Sze–P 11:00-18:00, Szo-V 11:00-19:00
A cukrászda autóval a Döbrentei utca felől közelíthető meg, fizető parkoló közvetlenül az üzlet előtt. Tömegközlekedéssel a 18-as villamost (Döbrentei tér), a 19-es, 41-es villamost (Várkert Bazár), a 86-os autóbuszt (Várkert Bazár/Döbrentei tér), illetve az 5-ös vagy 178-as autóbuszt (Szarvas tér/Döbrentei tér) javasoljuk.

Érdemes regisztrálni?

Webáruházunkban vendégként és regisztrált felhasználóként is lehet vásárolni. Mindkét esetben meg kell adnod a rendelés azonosításához, a kapcsolatfelvételhez és a számlázáshoz szükséges adataidat (név, e-mail cím, telefonszám, számlázási név és cím).
A regisztráció előnye, hogy a későbbi vásárlások alkalmával nem kell újra begépelned az adatokat, elég csak belépni a fiókodba, és az elmentett adataid automatikusan megjelennek a megrendelésnél. Továbbá a felhasználói fiókba belépve nyomon követheted aktuális és korábbi rendeléseid állapotát és adatait.

További kérdéseiddel kapcsolatban, kérünk, olvasd el Felhasználási Feltételeinket, illetve keress bátran elérhetőségeinken:
E-mail: asztalka@asztalkacukraszda.hu
Telefon: +36-20-581-3399 (rendelésfelvétel), +36-20-923-1082 (Lelkes Virág, cégvezető)