Asztalka Cukrászda

Keress minket

Kapcsolat

Címünk

1013 Budapest, Döbrentei utca 15.
(Bejárat az Attila út felől)

Telefonszámunk

+36-20-581-3399

Email címünk

asztalka@asztalka.com

Hogyan találsz

Meg Minket

A bejáratunk az Attila út felől közelíthető meg

Ha autós navigációt használsz, érdemes az Attila út 3-at megadnod úti célnak.

Az Asztalka Cukrászda elé a Döbrentei utcából, a Várkert Bazár felől érkezve tudsz behajtani. A Döbrentei tér vagy a Krisztina körút felől érkezve elsőre bonyolult lehet megtalálni az utat, ehhez nyújt egy kis segítséget az ábra.

A cukrászda előtt fizető parkolót találsz, a legközelebbi fizetőautomata a Döbrentei utca sarkán van (mielőtt bekanyarodtál volna a Döbrentei utcáról).

Tömegközlekedéssel a 18-as villamost (Döbrentei tér), a 19-es, 41-es villamost (Várkert Bazár), a 86-os autóbuszt (Várkert Bazár/Döbrentei tér), illetve az 5-ös vagy 178-as autóbuszt (Szarvas tér/Döbrentei tér) javasoljuk.

Nyitva tartás: Sze-P 11-18, Szo-V 11-19

hogyan_talalsz_meg

Általános kapcsolat

Kapcsolat

Üzenj

Nekünk

Asztalfoglalás · Kérdés

 

Fordulj hozzánk bármilyen kédéssel vagy kéréssel, általában egy munkanapon belül válaszolunk. Fontos tudnod, hogy asztalfoglalást csak hétköznapra (szerdától péntekig) tudunk felvenni. Megértésedet köszönjük!

Amennyiben tortát szeretnél rendelni, kérlek keresd fel az Asztalka webshop-ját a Süti-Shop menüpont alatt, ha pedig különleges, egyedi tortát rendelnél, akkor ezt az Egyedi torták menüpont alatt teheted.

 Érdeklődni tudsz a +36-20-581-3399 -os telefonszámon is.

Név*

Email cím*

Tárgy*

Üzenet